Despre ursitoarele noastre

Ursitoare botez Constanta, Printese Ursitoare Constanta

   Botezul copilului este un moment crucial in viata copilului si a parintilor, iar parintii organizeaza o petrecere in cinstea sa cu mult fast si voie buna! Printre cele mai frumoase obiceiuri care se practica la botezuri, parintii pot aduce la botezul copilului, sau chiar si la taierea motului, ursitoare magice care vor crea un spectacol minunat de care se vor bucura si parintii si invitatii, dar si copilul cand va creste mare si va vedea inregistrarile de la botezul sau. Ursitoarele magice vin la fiecare copil din Constanta. Legenda spune ca ursitoarele sau ielele vin sa daruiasca fiecarui copil care se  naste daruri spirituale: intelepciune, frumusete, bunatate, curaj, noroc, sanatate, dragoste, fericire si alte daruri minunate pentru a ursi o viata frumoasa copilului nou-nascut.

   Ursitoarele din Constanta asteapta momentul oportun al petrecerii pentru a isi face aparitia pe norisori de fum alb greu, pe muzica de poveste atent selectionata si investmantate frumos in rochii minunate si colorate aparand ca niste printese fermecate, realizand o atmosfera de basm la petrecerea de botez, impresionand invitatii cu spectacolul magic si dand o nota de poveste intregului eveniment.

Zane Ursitoare Constanta, Zane Bune Ursitoare la botez Constanta

    Zanele ursitoare din Constanta vin in numar de trei sau patru ursitoare: trei zane bune si una rea! Cele trei zane bune ofera copilului numai daruri minunate, iar cea de-a patra zana, este rea si vine sa se razbune pentru ca nu a fost invitata la petrecerea copilului si va dori sa ii urseasca lucruri rele. Insa copilul va fi ferit de o ursita rea, deoarece puterile magice ale celor trei zane bune o vor alunga pe ursitoarea cea rea. Zanele ursitoare isi incep discursul, ursesc copilului darurile sufletesti si decid soarta sa, dar interpreteaza si semnificatia numelui pe care parintii si nasii l-au ales pentru copil: provenienta numelui, semnificatia numelui si ce influenta va avea numele asupra personalitatii copilului.

Ursitoare la taiere mot Constanta, Inchiriere Ursitoare Constanta

    Momentul cu ursitoare dureaza aproximativ 30 de minute, timp in care se va desfasura in fata ochilor invitatilor o poveste rupta din lumea propriei copilarii si a basmelor copilariei. In timpul desfasurarii programului, zanele bune vor imprastia confetti si praf magic, o masina de baloane sau masina de fum va crea senzatia de plutire… Efectul final fiind cel al unui moment cu ursitoare memorabil la botez pentru parinti, nasi si invitati.

Dupa ce momentul s-a incheiat, printesele ursitoare nu isi iau inca ramas bun de la bebelus si de la invitati. Cu siguranta, copilul inconjurat de parinti si nasi se vor fotografia cu frumoasele zane ursitoare, dar si invitatii vor dori sa aiba o amintire cu personajele ursitoare ale copilului. Inchirierea ursitoarelor la botezuri si taierea motului in Constanta este o decizie de a avea un eveniment reusit, plin de farmec si totodata emotionant si care va ramane placut in amintirea tuturor.